Пиле с пелин

Продукти за 2 порции
Print
Healthy food

Пелинът придава придава на това ястие аромата на сос "Беарнез" без калориите от соса!

Продукти:

  • 2 половинки пилешки гърди, обезкостени и почистени от кожата
  • 1/4 ч. л. сол
  • 1 с. л. пресен пелин
  • 1/2 чаша пилешки бульон с ниско съдържание на натрий
  • 1 с. л. дижонска горчица

Начин на приготвяне:

Втрийте сол и пелин в пилето. Напръскайте мазнина за готвене в незалепващ тиган, запържете пилето 3 минути от всяка страна - на средно силен огън, докато не стане златистокафяво. Извадете пилешките гърди в чиния и ги оставете настрана. "Почистете" тигана като изсипете бульона; с дървена лъжица отделете всеки остатък от пърженето, прилепнал към дъното. Добавете горчица и разбъркайте; нека всичко да постои върху огъня, докато не се свие на обем и не се сгъсти - около 3 минути. Върнете пилето в тигана и внимателно го объркайте със соса.

Хранителни стойности за една порция:

КалорииБелтъчиниМазниниВъглехидрати
15028 г3.5 г0 г
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 21.1.2019 г. 16:51:28 ч. | NAMP2HLASPX01