Healthy Meals
ХРАНИТЕЛНИ ПЛАНОВЕ
Пет по-малки хранения могат да бъдат по-добре от три по-големи. По-честият прием на малки здравословни порции храна може да Ви помогне да се храните разумно през деня и да си гарантирате, че няма да се разсейвате от силни пориви глад.

Искате да отслабнете? Пийте по два шейка Формула 1 на ден.
Искате да поддържате теглото си и ежедневно да се храните правилно? Пийте по един шейк Формула 1 на ден.

Healthy Breakfast

ЗДРАВОСЛОВНА ЗАКУСКА

Трябва Ви добър източник на сложни въглехидрати и достатъчнобелтъчини, витамини и минерали, за да започне денят Ви по най-добрия начин.

Бърза за приготвяне, вкусна и пълна с важни хранителни вещества, здравословната закуска на Хербалайф (само 220 калории!) е богата на белтъчини, за да Ви помогне да изградите чиста мускулна маса. Това е хранителен и удобен вариант за забързани сутрини.

Други здравословни варианти за закуска:
- овесена каша
- нискомаслено мюсли с ниско съдържание на захар
- бъркани яйца с пълнозърнест хляб
- Опитайте здравословната закуска на Хербалайф.

Healthy Protein Snack

ЗДРАВОСЛОВНА МЕЖДИННА ЗАКУСКА

Здравословните леки закуски, предлагани в опаковка от 1 порция, играят важна роля във Вашия дневен хранителен режим и Ви помагат да спрете да търсите нездравословните "малки награди", които могат да натрупат килограми.

Опитайте Протеиново десертно блокче - вкусна лека закуска, богата на белтъчини.

Други здравословни варианти за закуска:
- пресен плод
- Печени соеви зърна
- шепа сурови бадеми
- Доматена гурме супа

Healthy Lunch

ЗДРАВОСЛОВЕН ОБЯД

Изпийте един шейк Формула 1, ако искате да управлявате теглото си. Той е с контрол на калориите и е богат на белтъчини, които изграждат чиста мускулна маса. Освен това шейкът помага за балансиране на Вашите енергийни нива, за да избегнете нездравословните леки закуски през деня.

А ако се стремите да запазите теглото си, насладете се на балансиран и разнообразен обяд.
Healthy Snack

ЗДРАВОСЛОВНА МЕЖДИННА ЗАКУСКА

Насладете се на здравословна междинна закуска през деня. Хапнете пресен плод или опитайте Протеиново десертно блокче или Доматена гурме супа.

Здравословните леки закуски с контролиран обем калории играят важна роля в цялостния дневен режим на хранене; а ако в допълнение са богати и на белтъчини, това ще Ви помогне да изградите чиста мускулна маса.

Други здравословни варианти за закуска:
- купичка обикновено нискомаслено кисело мляко
- Доматена гурме супа
- зеленчукови шишчета с извара
- Протеиново десертно блокче

Healthy Dinner

ЗДРАВОСЛОВНА ВЕЧЕРЯ

Насладете се на балансирана и разнообразна вечеря, която да включва смес от чисти белтъчини, сложи въглехидрати и богата гама зеленчуци.
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 22.2.2019 г. 05:59:39 ч. | NAMP2HLASPX01