Трябват двама...за да може промяната да стане реалност

Print
th_It-Takes-Two

Внимавайте, ако гледате калориите - вашият партньор може да не иска да се присъедини към вас. Но партньорите все още могат да бъдат голям източник на подкрепа.

Започвате да броите калориите. Имате план. Вие сте решени. И партньорът ви е с вас. След това сте поканени на вечеря и решавате да не ходите: това не беше, за което се разбрахте със своя партньор.

Истината е, че храната е голяма част от всяка връзка. Двойките прекарват много време в приготвяне на храна и хранене заедно. Така че, когато един партньор реши да се храни, той може да има много реално въздействие върху другия. Шкафовете са изпразнени от малки лакомства, изборът на храна се променя и двойките се хранят по-малко. Има промяна в начина на живот ... и за двама ви.

Ето и нашите пет най-добри съвета за поддържане на връзката ви здравословна, когато единият от партньорите е на диета.

  1. Помислете по-скоро за по-здравословен избор на храни. Драстичен план за хранене не винаги е ефективен или лесен за поддържане и вашият партньор е малко вероятно да се присъедини към вас. Приемането и минаването към по-здравословна диета е по-добро и за двама ви.
  2. Не искайте от партньора си да бъде полицай. Избягвайте да хвърляте отговорността върху партньора си. Ако се откажете, твърде лесно е да прехвърлите вината. Вие сте отговорни за това, което ядете. Не вашият партньор.
  3. Не заявявайте желание за промени просто така. Дайте на партньора си някакво известие. Обсъдете с тях потенциалните промени в начина на живот, преди те да се случат, и те ще бъдат по-склонни да приемат промяната и да ви подкрепят.
  4. Поискайте подкрепа.. Но бъдете конкретни за помощта, която искате - като правене на упражнения заедно или скриване на лакомствата. Вашият партньор ще иска да помогне, но може и да не знае как.
  5. Извадете фокуса далеч от храната. Не се нуждаете от натоварено с калории хранене или взимане за вкъщи, за да се насладите на време с партньора си. Съсредоточете се върху това, което ви прави страхотна двойка. Имате много неща, които можете да споделите, освен пицата с голям размер.
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 26.9.2020 г. 20:11:19 ч. | NAMP2HLASPX04