Витамини и минерали

Print
Supplement your Nutrition

Витамините и минералите подпомагат общото здравословно състояние, жизнеността и здравословния контрол на теглото. Те са от изключителна важност за нормалния растеж и развитие на организма.

Всеки малък недостиг може да доведе до лоши последици за организма. Неправилният хранителен режим, забързаният живот и излагането ни на замърсители означават, че вероятно се нуждаем да допълним менюто си с витамини и минерали, за да постигнем препоръчителния дневен прием.

Витамините ни помагат да получим енергия от храната; спомагат за растежа и възстановяването на кожата, костите и мускулите.

Съществуват 17 минерала (например: калций, желязо, магнезий), които трябва да черпим от храната си, защото тялото ни не може да ги произвежда.

Важно е менюто ни е да бъде съставено от разнообразни и балансирани храни. Ако Ви е трудно да постигнете правилния баланс, ежедневният прием на мултивитамини като Формула 2 Комплекс мултивитамини може да Ви помогне да постигнете препоръчителния дневен прием.

Помогнете си при ежедневните потребности от прием на калций с продукта Xtra-Cal.

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 26.9.2020 г. 20:53:40 ч. | NAMP2HLASPX01