Седемцветна салата с пилешко месо

Продукти за 2 порции
Print
Healthy food

Пълно с антиоксиданти, за да бъде кожата Ви сияйна.

За салатата:

  • 2 половинки пилешки гърди, обезкостени и почистени от кожата, мариновани в сок терияки, печени на скара, охладени
  • 1 круша, обелена и нарязана на кубчета
  • 10 зърна червено грозде
  • 1 малка консерва портокали или мандарини, изцедени
  • 1 жълта чушка, нарязана на тънки дълги ивици
  • 1 морков, нарязан на тънки дълги ивици
  • 1/4 авокадо, нарязано на кубчета
  • 2 глави червен лук, нарязан
  • 10 чери доматчета
  • 1 чаша броколи, накъсани на цветчета
  • 1 пакет различни видове марули или суров спанак

За соса:

  • 1 с. л. оризов оцет
  • 2 ч. л. соев сос
  • 1/2 ч. л. захар
  • 1/8 ч. л. джинджифил на прах
  • 1/4 ч. л. сусамово олио
  • щипка бял пипер

Начин на приготвяне:

Нарежете на ивици печените на скара пилешки гърди и ги изсипете в голяма салатна купа заедно с другите съставки за салатата. В малка купа разбийте всички съставки за дресинга. Изсипете го върху салатата и добре разбъркайте всичко.

 

Хранителни стойности за една порция:

 

КалорииБелтъчиниМазниниВъглехидрати
32832 г5 г42 г
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 21.10.2017 г. 15:15:32 ч. | NAMP2HLASPX01